Kvinnor med reser med Krösatåg

Tjänsteresor med kollektivtrafik

Gör era tjänsteresor med oss. Köp biljetten direkt i appen och slipp krångla med utlägg. Enkelt och smidigt.

Tjänsteresor

I företagsportalen finns en tjänst som heter Tjänsteresor. Genom att vara ansluten till Tjänsteresor kan anställda betala sina biljetter direkt i appen via företagsfaktura (Allpay). Administratören sätter individuella kreditgränser och ni väljer själva vilka på företaget som ska ha möjlighet tillgång till Tjänsteresor.

Så här gör ni för att ansluta till Tjänsteresor

 1. Bli företagskund
  Om ni inte är företagskund hos oss behöver ni först ansöka om ett konto

 2. Administratörer ansluter anställda
  Efter att ni har blivit företagskund behöver ni utse en administratör. Administratören lägger upp anställda i portalen, väljer vilka som ska ha tillgång till funktionen Tjänstresor och sätter kreditgräns på individnivå. 

 3. SMS med instruktioner skickas ut
  Ett sms skickas ut till de som har blivit anslutna med instruktioner om hur man ansluter sig till Allpay i appen. I meddelandet finns även användarnamnet och en engångskod som är giltig i 7 dagar.

  Den anställda öppnar JLT-appen och ansluter sig genom att göra följande val i appen:
  Mer -> Min Profil -> Betalmedel -> Andra betalmedel -> Lägg till Faktura via Allpay -> Skriv in användarnnamn och ingångskoden från sms:et -> KLART

 4. Köp biljett för tjänsteresan
  Nu kan den anställda köpa sin tjänsteresa i appen. Välj Allpay som betalmedel och ange ett syfte med resan. Vid en privat resa byter man helt enkelt tillbaka till sitt privata betalmedel till exempel Swish.

Uppföljning tjänsteresor

Administratörerna på företaget kan enkelt i företagsportalen se vilka tjänsteresor som har gjorts. Fakturering sker månadsvis och fakturaunderlag finns i portalen.

Senast uppdaterad: 2024-01-15