Beställ klassbiljett

Här kan du beställa klassbiljett. Fyll i stegen och skicka iväg din beställning så hör vi av oss inom fem arbetsdagar. Tänk på att beställningen avser en enkelresa. Vid tur och retur behöver du fylla i formuläret två gånger.

Medföljande lärare

Betalning och leverans av biljett

När det är kontrollerat att resan är genomförbar kommer vi ta betalt via två alternativ, ni väljer själva ett av alternativen genom att fylla i uppgifterna nedan.

Betalsätt

Kundkassa

Ange det resekortsnummer kundkassan är kopplad till. Beloppet för beställd klassbiljett dras automatiskt från kundkassan när det är bekräftat att resan är genomförbar. 

Faktura

Leverans av biljett

Vi kopplar ihop din beställda Klassbiljett med ett resekort, det kan vara samma resekort som är kopplad till kundkassan. Har ni inget resekort behöver ni beställa detta nedan.

Beställ resekort till din klassbiljett

Här kan man beställa fler än ett resekort och ha några liggande på lager, vilket minskar ledtiden och nästa beställning av klassbiljett för din skola/förskola.

Skicka resekort till:

Bekräftelse av beställning och betalning

Genom att skicka in detta formulär till Jönköpings Länstrafiken accepteras villkoren och betalning för beställningen av Klassbiljett.

Senast uppdaterad: 2022-06-20