Företagsbiljetter

Res mer hållbart. Vi hjälper er organisation med hållbarare resor till och från jobbet och i tjänsten.

Företagsportal

Vi har lanserat en företagsportalen. I portalen kan ni enkelt handla och administrera företagsbiljetter och tjänstresor. 

Fyll på resekort med kundkassa eller biljetter

Beställningsformulären upphör den 22 mars 2024. All företagförsäljning kommer att ske i företagsportalen. Läs mer på företagssidan.

Köp ett resekort med kundkassa till dina medarbetare och fyll på kundkassan med valfritt belopp att resa för. Resekortet med kundkassa beställer du genom beställningsformuläret eller hos Kundcenter på Juneporten. Det går bra att betala med faktura. 

Utöver att använda kundkassan ombord på bussen och tåget så fungerar kundkassan också som betalmedel i en biljettautomat eller hos en återförsäljare när du köper din biljett. Kundkassan har ingen automatbetjäning vilket innebär att man behöver meddela föraren eller tågvärden vilken zon/sträcka man vill köpa biljett för.

Köp ett resekort med förladdade enkelbiljett att resa för. Resekortet med förladdade enkelbiljetter beställer du genom beställningsformuläret eller hos Kundcenter på Juneporten. Det går bra att betala med faktura. 

När ni köper flera biljetter till ett resekort kan de endast vara oaktiverade som längst i 365 dagar. Därefter förbrukas biljetterna automatiskt. Det är med andra ord bättre att göra en ny beställning när behovet uppkommer.

Om ni har behov av enkelbiljetter för olika zoner, t.ex. ni reser mest i en zon men någon resa per vecka sker i två zoner, behöver ni ha olika förladdade resekort. Ett resekort med enkelbiljetter för en zon, ex. zon Röd 981 Jönköping och ett resekort för två zoner ex. zon Röd 981 Jönköping och zon Grön 985 Nässjö.

Kontakta oss

Vill du bli företagskund eller har funderingar kring företagsresande? Tveka inte att höra av dig till oss. 

Vanliga frågor och svar för företag

Senast uppdaterad: 2022-06-01